Wysłany: Sro Sie 08, 2012 11:18 [620 SDI] prośba dla tych co wymieniali poduszki
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam. Chciałbym, aby wypowiedzieli się użytkownicy, którzy wymieniali poduszkę nad skrzynią biegów i tą dużą gruche olejową. Chodzi o to, że coraz bardziej mi drga kierownica i buda na postoju. Pozostałe poduszki wymieniłem jakiś czas temu, więc je wykluczam. I tutaj właśnie chciałbym zapytać o opinie na temat zamienników TEDGUM - czy warto je kupić. Bo gdzieś tam na forum czytałem, że są bardzo sztywne i jeszcze gorzej na nich niż na wyrobionych oryginałach. Niby można zaoszczędzić troche kasy, ale czy warto? Jeśli ktoś jeszcze zna inne firmy niż TEDGUM i oryginalne to bardzo proszę o podesłanie nazwy Z góry dzięki, pozdro
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 08, 2012 11:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Potrzebuje również informacji czy poduszki lub wkłady gumowe do sdi i ti są takie same?
Strasznie mi buja lewarkiem i winne jest dolne wiązanie silnika do karoserii.
Natomiast w sklepach są do sdi , a wyglądają prawie jak te które mam.
Raptile - pierwsze słysze o regenerowaniu poduszek. Robiłeś to juz? Masz jakies namiary? Widze że niewiele osób sie wypowiedziało. Chyba zamówie oryginały, bo nie bede ryzykował...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum