Wysłany: Sob Maj 05, 2012 11:30 [KATOWICE] SUMMER CARS PARTY 2012
Używając opcji szukaj nie znalazłem nic w tym temacie.
Tak więc, jak wygląda sprawa udziału rowerków w tej imprezie ? Czy fancluby samochodowe mają swoje ekspozycje ? Czy roverki się pokażą ?
jesli ktos zajmie sie organizacja to bedzie ekspozycja klubu o ile beda chetni ja jestem za
a cos juz wiadomo bo nie ma jeszcze oficjalnej strony tylko z zeszłego roku
zapomnij, ze się będę ścigał na takiej nawierzchni
heh no dobra
btw
jest troche u nas roverkow wiec to chyba nie bedzie problem załatwić miejsce
nie wiem zróbcie jakąś sondę kto jest za lub przeciw i sie coś zorganizuję
[ Dodano: Nie Maj 13, 2012 03:13 ]
Temat Ucichnął pytanie ktoś się pojawi czy robimy lipę? tylu nas jest w okręgu mam nadzieje że ten jeden dzień w roku da radę odpie.... fure i przyjechać pokazać klasę że nasze angliki to nie lipa a godne auta do pokazu
pozdro dla kumatych.
to trzeba obserwować http://www.facebook.com/summercars
jesli wystartują zapisy klubów mozna sie zapisac ,ciekawe tylko na jakich zasadach w tym roku bedate zapisy
w zeszłym roku musiało byc minimum 10 aut z klubu i bilety wykupione w przedsprzedaży
Rok temu impreza mnie ominęła bo miałem ślub, w tym roku muszę tam być. Cena za bilet jest za auto czy osobę? Może się uda zebrać 10 aut, trochę wstyd się pokazać poobijanym samochodem ale co tam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum