Wysłany: Czw Wrz 13, 2012 21:36 [R420 Di 99] - Jakie polecicie nowe lampy
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam.
Szukałem po forum, ale nie udało mi się nic sensownego znaleźć. Mam pytanie odnośnie nowych lamp do mojego roverka (stare niestety chyba nie bardzo nadają się do regeneracji, odblaski chyba są nie do wymiany, a bardziej przypominają kolor nadwozia (zielony niż lampy odblaskowe.
Moje pytanie czy polecicie jakieś sprawdzone zamienniki, może znacie jakiś sklep gdzie dostanę takie zamienniki lub jakiś sprawdzony allegrowicza.
Z góry dzięki za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 13, 2012 21:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jakbyś dobrze poszukał to byś na pewno znalazł
zamiennik dostaniesz tylko DEPO od 145zł/szt i to dziadostwo jest
innych prócz oryginalnych CARELLO za około 500zł/szt nie ma
Tak dokładnie jak mówi kolega.Miałem ten sam problem i znalazłem oryginalne CARELLO(nówki) u jednego z dealerów BMW za 250 zł/szt.Pozbywali się gratów z magazynu i była promocja. Warto poszukać.
Też mi się tak właśnie wydaje. Ale w wyszukiwarce wpisałem Carello i wyskoczyły te.
Ale w sklepie z trzeciego linka jest Carello jako zamiennik w cenie ponad 5 stówek...
Dzięki Panowie za informacje 1000 za dwie lamy to trochę sporo jak na takiego staruszka, jeżeli zamienniki są tandetne to chyba za radą flapjck1 spróbuję regeneracji odblasków, no chyba że znajdę jakieś używane oryginały w dobrym stanie. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum