Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 13:37 [R25streetwise] pilot do centralnego zamka
Typ: TD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Chciałem zapytać gdzie mógłbym dostać obudowę pilota do centralnego zamka, z racji tego, że mój się po prostu posypał. Czy ktoś z forumowiczów ma jeden zbędny albo czy ewentualnie moglibyście mi wskazać gdzie go szukać ? w Załączniku przedstawiam pilota.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 13:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wydaje mi sie, ze jakis czas temu widzialam takie piloty u Chrusta w Lublinie. Nie wiem czy ma tylko obudowy czy sa to cale piloty. Jeli bywasz w Lublinie to: w hali MAKRO przy ulicy Chemicznej 5, poniedziałek - niedziela 8.00 - 20.00, lub www.chrust.pl.
Powinnam byc w tej okolicy w tym tygodniu to moge sie zapytac.
Wydaje mi sie, ze jakis czas temu widzialam takie piloty u Chrusta w Lublinie. Nie wiem czy ma tylko obudowy czy sa to cale piloty. Jeli bywasz w Lublinie to: w hali MAKRO przy ulicy Chemicznej 5, poniedziałek - niedziela 8.00 - 20.00, lub www.chrust.pl.
Powinnam byc w tej okolicy w tym tygodniu to moge sie zapytac.
W Lublinie bywam, więc byłbym Ci bardzo wdzięczny gdybyś zapytała, jeśli to nie jest problem
[ Dodano: Sro Wrz 19, 2012 16:03 ]
leszczu napisał/a:
Oj ciężko będzie dostać w Polsce samą obudowę. Patrzyłeś na ebay.uk
Tak, sprawdzałem ale nie znalazłem oryginalnych...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum