Wysłany: Pon Maj 30, 2016 20:45 [R75]zmieniarka radia a kabel w schowku
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2001
Witam,
powiedźcie mi drodzy forumowicze, czy kabel który mam w schowku to jest do zmieniarki cd? Nie posiadam tam żadnego urządzenia, a sam kabel i nie jestem pewien czy aby na pewno.
Jeżeli jest to kabel do zmieniarki, to czy początkowo mógłbym zakupić takie oto urządzenie i w jaki sposób je się podłącza, bo kabel na rysunku jest całkiem inny niż ten w schowku i nie mogę sobie wyobrazić jak jedno w drugie pasuje, bo budowa kostki jest zdecydowanie inna. Ja mam tam kostkę taką, która ma kilka wejść na małe piny, natomiast na rysunku zmieniarki, jest w miarę podobna do tej co już mam. Niestety na chwilę obecną nie dysponuję środkami na coś lepszego np w zamian za radio fabryczne i szukam jakiegoś połączenia chociażby usb, bądź aux.
W przyszłości zastanawiam się nad tym radiem, czy to dobry wybór?
Moim zdaniem najlepszy mam to radio i te nowsze niestety ale są niedopracowane w porównaniu do tego.
Poszukaj sobie w dziale car audio jest tutek jak zamontować i ogólnie opisane o nim
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum