Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam
Wczoraj mocowanie teleskopu klapy bagażnika mi sie ułamało - ma ktoś pomysł jak to naprawić? Spawanie? Czy po zdjęciu tapicerki będzie dostęp od tylu?
dawidd, jak zdejmiesz tapicerkę w bagażniku to dostęp będziesz miał raczej teoretyczny, tam się ręką za bardzo nie da manewrować. Jeśli zrobił Ci się prześwit to koniecznie trzeba to zalepić czymś lub od razu po pierwszym deszczu pojechać do zoologicznego po rybki.
Alternatywnie do spawania możesz spróbować jeszcze z klejami do metalu, niektóre są dość wydajne.
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
to mnie nie pocieszyłeś, takie usterki zachęcają do zmiany auta, wolałby turbinę wymienić niż szarpać sie z taka !@!$#ą która nigdy nie powinna sie zdarzyć
Jak to się mogło wydarzyć i gdzie to jest? Ja sobie nie przypominam takich mocowań u mnie. Może to w kombi jest tylko? Czyli to nie tylko u mnie się auto rozchodzi na boki ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum