Czesc. po liftowy podejdzie bez problemu ,tylni jak i przedni ,mocowanie są takie same,oczywiscie jak wymieniłes wyrzej lampy ,kierunki ,przeciwmgielne są takie same
dawidd, rużni sie jeszcze pare drobiazgów np.tylnia klapa bagażnika niemożna z kluczyka otworzyc, blęda chromowana z napisem rover jest inna, niema znaczka rovera,tylko pod rejestracją jest znaczek [75] ,lusterka są inne,boczne kierunki,tylnie lampy mają inny odcień czerwieni, to chyba wszystko w środku tez paroma rzeczami sie różni .porównuje 99r z 04r FL
Kilka miesięcy go szukałem i znalazłem go w końcu w UK przez ebay.Facet był strasznie zawzięty i w ogóle nie chciał słyszeć o wysyłce do Polski.Musiałem znaleźć firmę kurierską która mi go przywiezie co też nie było łatwe ze względu na gabaryty ale w końcu się udało.Najtrudniej było zdobyć maskownicę bo w całej Anglii jest to bardzo poszukiwany element - na forum angielskim powiedzieli ,że zdobycie go graniczy z cudem ale i to udało mi się nabyć i to...z rozbitka przywiezionego do Polski Mimo sporych kosztów mam nadzieję ,że efekt końcowy będzie taki jak sobie zaplanowałem.W planach mam jeszcze wymianę zderzaka tylnego na poliftowy i podniesienie samochodu w górę jakieś 5cm.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum