jeśli nigdy tego nie robiłeś wcześniej to odpuść sobie zawieź do oklejenia i po temacie zrobią to profesjonalnie
a złotego środka nie ma poprostu trzeba mieć doświadczenie :0
jeśli nigdy tego nie robiłeś wcześniej to odpuść sobie zawieź do oklejenia i po temacie zrobią to profesjonalnie
a złotego środka nie ma poprostu trzeba mieć doświadczenie :0
w dodatku cena dobrej foli na wlasna reke(nie z allegro za 9zl) jest porownywalna do ceny od razu z montazem u fachowcow
ja robiłem sam w Scenicu, ale wyciągałem szyby. Kupiłem najtańsza folie,aby się nauczyć i najpierw zmarnowałem jeden arkusz, a na następnym wyszło mi pięknie. Nie udało mi się jedynie tylnej szyby, bo jest za bardzo okrągła i chciałem to zrobić w 15 minut, a to stanowczo za mało na tylną szybę. Zostawiłem na najtańszej foli, bo pomyślałem jak jestem w stanie zrobić to sam, to jak zacznie tracić kolor, to za 25 zł dalej zrobię sobie sam.
W Roverku też chciałem wyciągać szybę, ale odpuściłem, bo nie umiałem sobie z tym poradzić ale jak tylko ciepełko wróci, to plany wrócą do realizacji.
Teraz pytanie do tych co usuwali uszczelki, na czym one są przyklejone, to jest jakiś silikon czy klej, czym można go zastąpić
Albo jak wyciągnąć szybę bez usuwania uszczelek
ps. chce przyciemnić wszystkie, nawet z przodu, ale tylko tak delikatnie, aby jedynie lekko przydymione były, będzie mi do koloru auta świetnie pasować
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum