najbardziej usmialem sie z komentarza jednego: "kupil rovera za 10 tys a mysli ze jezdzi mercedesem za 300tys" jak znam tego typu portale to tworca komentarza jest jakis gimnazjalista co marzy o maluchu, seicento albo golfie 1
A tak serio to czepianie się parkowania na tak pustym parkingu jest trochę chore.
Niby tak ale co szkodziło stanąć prawidłowo jak pozostali? Ujęło by komuś na honorze jak by dodatkowe 2 sekundy poświecił na prawidłowe zaparkowanie? Nie wiem może mam dziwny nawyk ale nawet na pustym parkingu staje prawidłowo bo od jednego delikwenta sie zaczyna później drugi stanie obok też na środku i później pół parkingu tak stoi. Moge to zaobserwowac u siebie na uczelni gdzie nie ma zbyt wiele miejsca i wszyscy starają sie parkowac prostopadle, a wystarczy, ze z rana przyjedzie kilku delikwentów którym sie nie chciało i zaparkowali równolegle później dojadą następni i po godzinie nie ma gdzie stanąć, a zmieściło się dwa razy mniej aut niż gdyby wszyscy stanęli prostopadle. No ale co tam przyjechał z rana na uczelnie stanął jak popadnie i ma w dupie, ze dla innych braknie miejsca ważne, ze on już zaparkował. To samo u mnie pod firmą na parkingu dla klientów przyjedzie taki stanie skosem na 3 miejscach bo "on tylko na 2 minuty", a w międzyczasie przyjadą kolejni klienci, dwóch kurierów i już nie ma ani jak wjechać ani jak wyjechać
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
No ale co tam przyjechał z rana na uczelnie stanął jak popadnie i ma w dupie, ze dla innych braknie miejsca ważne, ze on już zaparkował.
Dobrze pisze. Nie po to Pan Mietek się trudził by namalować/ułożyć te linie. To że akurat teraz nikogo nie było na parkingu nie znaczy że za 15 min nie zjadą się wszyscy. Za takie parkowanie też powinny się sypać mandaty nie tylko za to że ktoś stanie tam gdzie znak stoi zakazujący albo spóźni się z parkometrem 2 min.
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum