Wysłany: Czw Paź 18, 2012 12:03 [R75] nie działa podgrzewanie
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Witam,
dzisiaj rano na zewnątrz temperatura była bliska zera, w związku z tym na lusterkach była woda przez, którą nic nie widziałem. Postanowiłem włączyć podgrzewanie lusterek i po chwili pomyślałem, że spróbuję również odpalić podgrzewanie foteli. Zdziwienie moje było, gdy po przejechaniu 5 kilometrów dotarłem na miejsce, a podgrzewanie zarówno lusterek jak i foteli nie działało. Nie wiem czy podgrzewanie lusterek jak i foteli wysiadło w tym samym momencie, czy stało się to po jakimś czasie, bo dzisiaj dopiero pierwszy raz chciałem użyć tych funkcji od tamtej zimy w którą to wszystko działało.
Ma ktoś jakieś pomysły ?
aha jeszcze jedno pytanie... Czy da się założyć ten zaczep kulkowy w reflektorze, który steruje wysokością, bez konieczności rozklejania reflektora ?
_________________ Sprzedam Radia z Androidem do Rovera 75 / BMW e46
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 18, 2012 12:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Że tak zapytam, czym włączasz podgrzewanie lusterek? Bo z moich informacji wynika że lustra grzeją cały czas od przekręcenia kluczyka
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie.
Działają cały czas. Wystarczy przekręcić kluczyk i po chwili można dotknąć powinny być ciepłe. Wszystkie Roverki tak mają z wyjątkiem którychś kanciatych z lat >95
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Sprawdziłem bezpiecznik od grzanych foteli, nawet go wymieniłem na inny, ale nic to nie dało, odczepiłem zaczepy siedzenia lekko odchyliłem tapicerkę, aby dostać się do maty i nie zauważyłem żeby coś złego z nią się działo...
A co do lusterek to zawsze myślałem, że ten przycisk jest odpowiedzialny za włączanie podgrzewania lusterek
_________________ Sprzedam Radia z Androidem do Rovera 75 / BMW e46
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum