Ja w tą niedzielę przyjadę coby dementować plotki o wszystkim co się nie wydarzyło na zlocie Zrobiłbym ciasto jakieś ale nie wiem czy będę miał czas na kuchenne rewolucje
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 17:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Widzę, że spoty dalej się odbywają i tak sobie myślę, że muszę się wreszcie pojawić po sporej przerwie (roku?).
Na pewno mnie jeszcze nie będzie w tę niedzielę, ale liczę, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i pojawię się w kolejną
A Ty się nie hahaj tu tylko mów dlaczego żeś porzucił mój samochód
1.Nie porzucilem, a sprzedalem Zakupilem 600tke i nie stac mnie bylo na dwa auta.Samochod byl dobrze traktowany w rekach nowego wlasciciela, bo to kolega kupil, ale teraz znowu zostal sprzedany i jezdzi po Pulawach.
2.Tez mi szkoda, tego autka ale chcialem juz cos nowszego, bezpieczniejszego z poduszkami itp.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
maniaq, niestety od jakiegoś czasu nie wychodzę z pracy, dlatego na spot też mogę wpaść po 22.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Staram się i wszystko na to wskazuje, że będę o 20
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Panie i panowie nie obrazicie się jak wpadne maluchem popatrzeć na wasze samochody od wiosny obiecuje poprawe i pojawienie się jakims R albo MG.Bedą na spocie fachowcy mający pojecie o mgf-ie bo mały biznes się szykuje na wiosne a niechce wstawiać go jakiemuś kowalowi,slusarzowi i lokalnemu usuwaczowi ciąż
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum