no wlasnie jak ruszam drzwiami gora dol to wydaje mi sie ze jest luz na bolcach. Jest opcja wymiany tych bolcow? A i jeszcze jedno pytani bo cos z lewej strony mi sie tlucze tak jak by w drzwiach ale rozebralem je i nic tam sie nie urwalo. slychac na wybojach oraz jak przyspieszam i hamuje.
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Pon Paź 22, 2012 19:54
group1320 napisał/a:
Jest opcja wymiany tych bolcow?
Tak mozna wymienic same bolce zawiasów lecz najlepszym wyjsciem byłoby przelozenie całych zawiasów ,choc nie zawsze idzie je odkrecic i trzeba ograniczyc sie co wymiany tylko bolców gdyż sa wyrobione ich powierzchnie.
Mam dokładnie tak samo. Drzwi od kierowcy. Pewnie dla tego że najczęściej są otwierane.
Nie trzeba mocno trzaskać aby się zamknęły ale w porównaniu z drzwiami pasażera czuć różnicę. Chciał bym to naprawić ale nie wiem skąd wziąć drugie nie zużyte bolce.
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum