Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2000
Witam,
Mam następujący problem, mianowicie ok. 2 miesięcy temu roverek zaczął dziwnie szarpać na jedynce i dwójce przy niskich obrotach, wyraźnie było czuć, że to coś ze sprzęgłem. Dodam, że sprzęgło zostało wymienione w lipcu zeszłego roku. Po kontroli okazało się, że to nie wina sprzęgła tylko pęknięte widełki."Usterka" została usunięta, do roverka włożyli widełki od peugeota 205 bo podobno były identyczne Problem w tym, że znowu jest to samo i pan fachowiec stwierdził (oczywiście przez telefon), że teraz to już tylko skrzynia biegów. Dodam, że nie ma problemu ze zmianą biegów, a objawy są identyczne jak za pierwszym razem.
Czy miał ktoś może podobny przypadek?? Co radzicie??
Czy ewentualnie możecie mi polecić w Częstochowie lub okolicach kogoś kto się zna na roverkach???
Ostatnio zmieniony przez jaghoose Czw Paź 25, 2012 12:07, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 25, 2012 11:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum