To jeszcze nie tak najgorzej Poczytaj na przedostatniej stronie wątku http://www.fabiaclub.pl/f...15253&start=855 jak mamusia do półrocznej Skody z silnikiem BENZYNOWYM zatankowała synkowi oleju napędowego
rafal506, ta babeczka to już klasyka jutuba
Zauważyłem, że wiele kobiet ma podobną pozycję jak ta z tego filmiku; zgarbiona, wygląda jakby wisiała na tej kierownicy trzymając się rękami tak, jakby pod sobą miała wielką otchłań, a nie fotel i podłogę. Powiedźcie mi, jak można cokolwiek skontrować, gdy cały ciężar ciała ma się na kierownicy?
auto moje i fele szpanerskie też jestem facetem były bbsy ale mojej byłej dziewczynie się podobały te i dla śmiechu je zamontowałem jakoś nie było natchnienia żeby je zdjąć a potem dałem na jakiś czas auto mamie... ostatni raz...
u Ciebie są tylko fele cyrkowe, z daleka się w oczy raczej nie rzucają. A w samochodzie o którym pisałam wyżej fele są dopełnieniem wizerunku "cyrku na kółkach" VW, coś w stylu zielona maska, żółte drzwi, czerwony dach:)
znajomy twierdzi że taka wersja limitowana z fabryki wyszła, ale jakoś mało prawdopodobne mi się to wydaje, a potwierdzenia tej informacji też jakoś specjalnie nie szukałam
VW, coś w stylu zielona maska, żółte drzwi, czerwony dach:)
znajomy twierdzi że taka wersja limitowana z fabryki wyszła, ale jakoś mało prawdopodobne mi się to wydaje,
potwierdzam, u mnie tez swego czau jedno takie polo jeździło .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum