Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2000
Witam
Chciałem się was zapytać, co sądzicie na temat tzw. "Chip Box-ów" i filtrów stożkowych do roverka 25 z 2000r. silnik 1.4 103 kuce. Chcę go podkręcić (wole inwestować w przeróbki silnika niż wyglądu) bo najzwyczajniej na świecie chcę nim troszkę poszpanowac . Słyszałem od wielu że tzw. Chipy to dobra inwestycja, a stożkowy to standard jeśli chce mieć ładny dźwięk silniczka. Lecz nie wiem jak to może funkcjonować z takim autem. A to też nie jest tania sprawa.
Prosiłbym o wasze komentarze, albo jakieś porady do tej sprawy.
Z góry dziękuje.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 20:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Cześć,
Zapraszam tu: http://forum.roverki.eu/viewforum.php?f=20 . Poszukaj, poczytaj i wyciągnij odpowiednie wnioski. Następnym razem zamiast zakładać od razu temat, użyj wyszukiwarki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum