Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Czy do R75 da się dołożyć czujnik zmierzchu ? W okolicach mocowanai lusterka jest na szybie "przelotka" (niezaciemnione miejsce) na czujnik, ale samego czujnika brak.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 15, 2012 20:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja mam lusterko samościemniające się z sensorem deszczu, jak byłem u Jowiego to włączył mi system skandynawski, ale do pełni szczęścia przydałoby się aby w momencie "zmierzchu" włączało się automatycznie podświetlanie zegarów. Pytanie czy da się to zrobić w R75 ?
Zapalać zegary w momencie gdy się na zewnątrz ściemni, obecnie jak się ściemnia ręcznie przekręcam włącznik świateł co przy systemie skandynawskim wygląda jakbym komuś mrugał światłami bo drogowe przechodzą w pozycyjne i potem znów zapalają się drogowe. Ja chciałbym aby podświetlanie zegarów włączało się samo bez efektu mrugnięcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum