Witaj. Samochod jak za takie pieniadze to nie ma co wymagac ale wiem po swoim co jest czestymi wadami tego modelu. Od niedawna jestem posiuadaczem tego modelu, szwagier ma podobny i wady sa powtarzalne np. czesta wada sa elektryczne szyby, skakanie na wolnych obrotach (najlepiej dobrze go rozgrzac i zobaczyc wtedy) skrzynie biegow i wiele innych ale tak jak juz napisalem wczesniej nie ma co wymagac od samochodu za takie pieniadze. Ale jak juz kupowac to najlepiej posprawdzac te wszystkie wady wtedy mozna zbic z ceny. NA tych zdjeciach nic takiego nie dostrzeglem co by moglo byc niepokojace. NAjlepiej jedz sprawdz wszystko dokladnie i podejmij rozsadna decyzje (nie napalaj sie) pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź kama_prezes2,
Nie napalam się bo studzi mnie brak odpowiedzi jak do tej pory.
Jeśli jednak dostanę odpowiedź to być może w przyszłym tygodniu podjadę i zobaczę w jakim jest stanie.
Autko na zdjeciach wyglada calkiem przyzwoicie ale tylko na zdjeciach. Poszukaj czegos innego no chyba, ze jestes bardzo napalony akurat na ten wlasnie samochod
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum