Potrzebuję kupić w końcu odmrażacz do szyb, bo codzienne skrobanie już mi się znudziło. Może ktoś mi polecić jakiś dobry, sprawdzony, który nie będzie zaraz po użyciu zamarzał, no i był w przyzwoitej cenie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 16, 2012 12:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tronsek, kiedys dziwnym zbiegiem okolicznosci w moim posiadaniu znalazly sie 4 rozne odmrazacze w cenach od 20 -30zl. zaden nie poprawil komfortu skrobania szyb i od tej pory takie cudo dla mnie nie istnieje
Kupiłem bodajże w lerła merlę. Był jakiś dziwnie gęsty, ciemnoniebieski i dobrze odmrażał.
Przy czym nie robiłem żadnych testów - po prostu wydawał się jakiś lepszy i szkoda mi było gdy się skończył
Jak znajdę go to znowu kupie.
Reszta z tych co miałem prezentuje mniej więcej podobny poziom.
Ja korzystam z odmrażacza autolandu i tylko raz nie dał rady kiedy całe auto było pokryte 2cm lodu
Tłusty trochę jest, ale cel swój bardzo dobrze spełnia.
Psik psik psik, minuta czekania i można ładnie wszystko zetrzeć wycieraczkami czy ściągaczką do wody.
Ja proponuje kupić na przednią szybę taka matę http://moto.allegro.pl/os...2767222883.html ( aukcja pierwsza lepsza z brzegu)
U mnie starcza na 2 sezony a szyby skrobać nie muszę.
Ja proponuje kupić na przednią szybę taka matę http://moto.allegro.pl/os...2767222883.html ( aukcja pierwsza lepsza z brzegu)
U mnie starcza na 2 sezony a szyby skrobać nie muszę.
tak samo polecam, jest święty spokój...
odmrażać do bocznych czy tylnej można mieć, ale najważniejszy przód mamy już w głowy
pokryć szybę tzw niewidzialną wycieraczką gdyż szyba tak nie zamarza
potwierdzam,mam niewidzialna wycieraczką zrobione boczne szyby i jeszcze nie było potrzeby drapania.przedniej nie robiłem bo podgrzewania jest skuteczne na tyle że przy obecnych przymrozkach po minucie szyba jest mokra
Również polecam mate na szybę, u mnie sprawuje się dzielnie już od 2 lat teraz będzie 4 zima jak będę ja używał
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
A ja do skrobania polecam Plekse... Naostrzyć ją i używać. Nie rysuje szyb i w razie "zużycia" ponownie naostrzyć... Nie ma nic lepszego... W pracy każdy się śmiał jak pożyczyłem to rewelka...
Zajechać gdzieś do autoszyb i spytać czy nie mają skrawków. Dać na browara i się cieszyć cudem ...
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Dzięki wszystkim za opinie.
Na chwilę obecną zakupiłem płachtę na szybę i odmrażacz SONAX na wypróbowanie. W planach skombinować kawałek plexy. Do niewidzialnej wycieraczki jakoś nie mam przekonania. Zbyt wiele negatywnych opinii o niej słyszałem.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Najlepszy odmrażacz jaki kiedykolwiek używałam, który działa i nie zostawia nic tłustego to odmrażacz MORS do zakupienia w Carrefour (ja go tylko tu znajduję). Dla mnie Rewelka! Drugi dobry to Alaska K2.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum