była po tuningu, z tylu amortyzatory z Jawki, a z przodu kierownica z BMX, miała zrobione takie oparcie w kształcie odwróconej litery U i duze siedzenie z innego motorku (tez chyba jawka?)...najgorsze było gdy kolega dostał rower Kelly's i niestety prześcignął moje cudo na proste pedałując na '3,7'
ehh cacko poniżej to tylko przykład
a na razie planuje zrobić prawko na kat.A
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 01:14
jak to się mówi kobieta wygrała z ostatnią swoją konkurentką Suzi K4 poszło...... do ludzi:-D ale pracuje cobym dostal przepustke na triumph'a truxtona bo jednak tego nalogu nieda sie rzucic:-)
hvil, z plastiku na coffe racer'a ? Skąd ta zmiana?
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 02:21
Moja pani od 4 lat walczyła z jej jedyną konkurentką, i tak w wakacje stwierdziłem ze "nedeszeT ten czas w życiu meNszczyzny" łudziłem się że wyrosłem:-D
Na przecinaka się nie zgodzi ponownie:mrgreen: , zreszta ma trochę w tym racji. A taki truxtonek:-D linią oldschool a silniczek marzenie:-D tłumacze jej że to taki motocykl na ryby pojechać przecież żadna sportówka
ja mam takie cuś Motocykl to nie jest, ale taki fajny klasyk prawko na moto mamnadzieje w ciągu 2 lat uda się zrobić
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 18:21
wow chlopie to jest na serio calkiem niezly klasyk. Moi Kumple z Czech to się zabijają za "javku" przyjeżdżali do centrum polski szukac jakiś starych do odrestaurowania bo podobno tam zlotem za to placa:-D Kupili pod radomiem Java 250 albo 200niepamietam jakabyl produkowana 70 rok czy jakos tak:-)
No ja zrobiłem prawko rok temu, a moto - mam nadzieję, że na wiosnę - coś popularnego do jazdy po Wawie - myślę o Hornecie lub Fazerze.
A docelowo chyba Suzuki DL650A, ale to za jakiś czas.
Kobieta protestuje, ale wie, że jak się uprę to nie wygra.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 18:23
bandyte 600 bierz:-) no chyba że niejeździłeś na motorze wczesniej nigdy a dosc nerwowy jestes to cos mniejszego:-)
No zapomniałem napisać Bandit też - Bandita mało nie kupiłem wiosną, ale sprzedawca się wycofał, bo stwierdził, że jeszcze sezon pojeździ, a potem miałem perturbacje zawodowe i jakoś się nie udało.
Nie jeździłem wcześniej, ale jakiś bardzo nerwowy (na drodze) to nie jestem, a kurs przejeździłem na CB500.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 19:00
no bo szejseta to juz wiesz konkretniejsze barki trzeba miec jest to zrywne ustrojstwo:-) ja osobiscie uwazam ze kazdy kto chce jezdzic na motorze powinien zaczynac w dziecinstwie na dziadkowych wskach czy emzetach:-D
Ja osobiście posiadam Sr50 po konkretnym tunie. Około 100km/h po prostej leci. A miałem okazje jechać Yamahą R6 tą starszą 99r. 110KM na gaźnikach. I powiem, że drugi raz bałbym się wsiąść na nią. Doszedłem do czwórki i było 110km/h i po mocniejszym odkręceniu manetki na każdym biegu koło szło do góry, kumpel który jest właścicielem mówił, ze na 6 biegu też podnosi koło. Potrafi też pojechać około 270-290km/h, a to już jest bardzo niebezpieczna prędkość. Naprawdę, mam rozsądek i wiem, że n pewno nigdy nie będę na czymś takim jeździł, bo wiem, że prędzej czy później było by po mnie.
Także polecam zanim się coś takiego kupi dobrze się zastanowić.
Stara dobra WSK-a w lesie dostarcza wystarczajaco duzo wrazen Jak sie przelatuje miedzy drzewami 60km/h.
A na motor prawka pewnie nigdy nie bede robil, bo wiem ze jak zrobie to kupie cos szybkiego. A pozniej to pewnie tylko kwestia czasu
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 22:53
ja wsk'a po polu zmiemianczanm w poprzeg rzędów jezdzilem:-) było przezycie prawie ja na dlugiej prostej z moja byłą Suzi:-D Rowan, wszystko jest dla ludzi.... abys tylko pewnego dnia nie stwierdzil ze jestes niesmiertelny wsiadajac na motorek bo wowczas zwykle konczy sie to ewidentnym dowodem że jednak jestes
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum