Wysłany: Pon Gru 03, 2012 15:44 [R220]Ucho do holowania samochodu
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam, dzisiaj z kolegami rozmawiałem min. o naszych samochodach i napatoczył się temat holowania. Usłyszałem, że dopiero po 2000r samochody zaopatrzono w odpowiednie uchwyty do holowania, samochody z wcześniejszych lat posiadają tylko te do mocowania na lawecie.
Czy to prawda? Wiem, że mam z tyłu ucho i z przodu też. Czy mogę holować inne samochody i być holowanym?
_________________ Dobry wywiad to podstawa do wygrania każdej wojny...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 03, 2012 15:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Pon Gru 03, 2012 17:27
Ja nie miałem takiego zaszczytu ,po załozeniu haka nie miałem okazji uzywac oczka ,przewaznie łape za hak,a co do osiagniec to na przyczepka 300kg i na niej 1700kg i nawet nie grymasił
to takie poza temat
Ja mojego Roverka raz miałem przyjemność ciągnąć pare kilometrów i wszystko było okej bez problemowo hak na swoim miejscu
A pare razy ciągałem Cinquocento i hak bezproblemowo się trzymie chodź obawiałem się że go urwę
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2011 Posty: 102 Skąd: Radom
Wysłany: Nie Gru 09, 2012 20:32
Może nie ma się czym chwalić, ale swoim R ciągnąłem Mercedesa W124 i to pod spore górki Bałem się czy nie zostawię gdzieś bagażnika przy jakimś szarpnięciu ale materiał wytrzymał. Bardziej sprzęgło dostało po tyłku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum