Wysłany: Pon Gru 10, 2012 18:14 [r100] ile jest poduszek zawieszenia?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.1 Rok produkcji: 1994
Witam,
Znajomy poprosił mnie abym kupił mu poduszki do jego roverka. Starszy dziadek nie ma pojęcia na temat internetu.
Ile jest poduszek w roverku serii 100?(podejrzewam, że 4 czy może 1 na oś?) Czy przednie różnią się od tylnych?
A może ma ktoś do sprzedania?
Dziękuję za wyrozumiałość.
Pozdrawiam .
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 10, 2012 18:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Cze 04, 2013 17:46 Gdzie kupić części do zawieszenia
Witam, mam pytanie gdzie kupic gruszki przednie do zawieszenia, bo nie mogę znaleść, byc może jakoś inaczej się to nazywa? Od razu zapytam czy jest sens wymieniać klocki hamulcowe bez tarcz? Tarcze już trochę zuzyte,
pozdrawiam
Mateusz
gruchy uzywki mozesz podpasowac z mgf-a
na nowki moze byc ciezko, aczkolwiek wydaje mi sie ze tomi114 mial takie
najlatwiej ci bedzie w uk: ebay albo np rimmerbross.co.uk
Zacznijmy od tego, że nie wszystkie pasują do MGF. Poduszki sa 4, 2 przednie mocniejsze i 2 tylne słabsze. Możesz kupić przednia z serii 100 bo przednia pasuje i do przodu i do tyłu a tylnej na przód nie założysz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum