Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1998
W związku z tym, że na zaprzyjaźnionym składowisku części do Roverków sprzedają airbagi pasażera za 40 zeta pojawia się pytanie jakie czynności trzeba wykonać, żeby takie usprawnienie zamontować? czy jeżeli mam tylko jedną poduchę fabrycznie to muszę dokładać wiązkę i czujnik? czy potrzebna jest ingerencja w komputer?
Ostatnio zmieniony przez Adrian Pon Gru 10, 2012 19:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 10, 2012 19:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Robiłem taki zabieg w ZSie który miał jedną a montowałem 4 sztuki. Dołożenie poduszek i modułu SRS od wersji z 4 poduszkami no i oczywiście instalacja. To wszystko. Nie odpowiem, czy moduł był konieczny bo numery oryginalnego i tego do 4 poduszek były identyczne. Ale jak to z poduszkami wolałem nie ryzykować .
ciekawi mnie właśnie kwestia kompa czy on ma wbite, że ma tylko jedną poduszkę, bo teoretycznie po wybiciu poduszki w kompa też trzeba ingerować... czyżby pamiętał ile ma poduszek i które wystrzeliły?
ciekawi mnie właśnie kwestia kompa czy on ma wbite, że ma tylko jedną poduszkę, bo teoretycznie po wybiciu poduszki w kompa też trzeba ingerować... czyżby pamiętał ile ma poduszek i które wystrzeliły?
Tylko czy jest sens kombinowac skoro komputer od podzuszek kupisz za jakies 30-40zł.
no niby sensu nie ma, ale jeżeli kupię kompa który już raz wystrzelił poduszki to czy wystrzeli drugi raz? nie wiadomo na co się trafi, także jest to czysto teoretyczna dywagacja, chyba, że ktoś ma wiedzę jak ten komp działa to z chęcią się dowiem:)
A no to nie pomogę:/
Kontynuując:P
Ciekawe czy ktoś miał już wywalone poduchy i po wymianie co na to DCU? czy przechodzi self-check? po jeśli tak to znaczy, że jest gotowy i wypali poduszki jeszcze raz, inaczej by pewnie świecił SRS na konsoli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum