Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
A więc tak, czy ktoś ma fotele sterowane elektrycznie ale z welurem, niestety skóra mi się nie podoba a jasny welurek owszem. I tak się zastanawiam jakbym kupił dwa przednie fotele czy:
1. bez problemu przełożę na nie welurek
2. czy pod welurkiem będzie dobrze działać podgrzewanie foteli (wiązkę mam już zakupioną )
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 15, 2012 21:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
Ja zakładałem skóry na welury i nie było problemów , ale co do mat podgrzewanych to są montowane w tapicerce więc zostaną w skórach. Chyba że kupisz welury podgrzewane, albo spróbujesz jakoś wydłubać ze skór.
Bardzo istotna informacja z tymi matami - nie wiedziałem, że są one integralną częścią "skór", a przymierzałem się na zakup mało zużytych skór z angola bez podgrzewania i ich przekładkę. Teraz wiem na co zwrócić uwagę, dzięki na informację.
A może ktoś się pochwali przekładka mat grzewczych ?
Witajcie po półrocznej przerwie po kupieniu dwóch 600 sdi przyszła pora na rovera 75 mam pytanie czy normalne jest to że elektryczny fotel kierowcy ( po wcześniejszym bawieniu się nim tj zmiana ustawień ) po otwarciu drzwi z pilota sam zmienia pozycję do poprzednich ustawień ( bo za którymś razem tak mi się stało co dziwne nigdy tak nie było, fotel ma 3 funkcje pamięci ) Dzięki za pomoc.
[ Dodano: Czw Gru 05, 2013 19:43 ]
Panowie i jeszcze jedno czy w tym modelu normalne jest że po wyciągnieciu kluczyków ze stacyjki działa jeszcze ok 1 min sterowanie szyb i elektrycznych lusterek
Wysłany: Czw Gru 05, 2013 20:59
Balas87, a jak wyłączysz zapłon i nie wyciągniesz kluczyka to nie działają przez 40 sek ? , warunkiem jest wyłączenie zapłonu ( poz 0 ) a nie wyciągnięcie kluczyka bo kluczyk można wyciągnąć np. po 5 min od wyłączenia zapłonu i wtedy nie będą działać przez 40 sek od wyciągnięcia kluczyka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum