Dziwne bo na początku pokazujesz, że aparat działa i tym oto lanserskim sposobem niszczysz go na oczach świata. ADI zrobił by z niego jeszcze 20 innych rzeczy. Ale po co.
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
słychać zawory chwilę po rozruchu.
W aparacie pewno się uszkodziła matryca (reagowała tylko na ostre światło) -mam taki sam. ale jeszcze się nadaje jako mały dysk przenośny, tudzież czytnik kart CF, ale jako podstawka pod auto jak widać nie bałdzo
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie wiem co te filmy mialy na celu. Zaciagnac reczny na sliskiej nawierzchni to potrafi kazdy co ma prawo jazdy tydzien. spodziewalem sie wiekszego szalu wraz z rozwojem filmu, no i sie nie doczekalem
Nie wiem co te filmy mialy na celu. Zaciagnac reczny na sliskiej nawierzchni to potrafi kazdy co ma prawo jazdy tydzien. spodziewalem sie wiekszego szalu wraz z rozwojem filmu, no i sie nie doczekalem
to zupełnie tak jak w filmie "Baby są jakieś inne", też czekałem aż wysiądą, czekałem na akcję, na rozwój wydarzeń i się nie doczekałem... hehe
To dawaj Ty, czekam na Twój filmik i pokaż co Ty potrafisz. Nie lubię takich osób co najbardziej krytykują, a sami nic nie pokażą. Głownie chodziło nam o dobrą zabawę i jak na 1szą zimę za kierownicą jesteśmy zadowoleni.
A ja nie rozumiem tej nagonki i krytyki. Fakt - film nie powala, ale moim zdaniem:
- teren bezpieczny do ćwiczeń
- umiejętności i odruchy należy rozwijać bo nie wiadomo kiedy mogą się przydać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum