Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam. Mam pytanie czy wy tez w swoich roverkach macie takie slabe światlo cofania? bo ja jak w nocy cofam to mi światło wsteczne w niczym nie pomaga co tak slabo swieci dopiero jest lepiej jak włącze awaryjne i wtedy cofam. Moze coś u mnie jest nie tak?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 04, 2013 09:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to jest norma ja wciskam hamulec delikatnie zeby STOP sie zaswiecil
kiedys chcialem nawet zamontowac pod zderzakiem lampe tak zeby jej niebylo widac ale po dokonaniu testow odszedlem od tego tematu
I ja mam takie zdanie - słabo świecą te nasze światła cofania. Kiedyś tutaj na forum luźno rozmawialiśmy na temat włożenia mocniejszych żarówek, jednak chyba nikt się nie zdecydował (m.in. z powodu możliwości wystąpienia "lekkiego oślepiania" innych w chwili cofania). Ktoś chyba także sugerował, że mocniejsze mogą rozgrzewać nadmiernie klosz - żarówki z przodu są w większej odległości.
No co ciekawe ja mam problem z jasnością przednich, a na tylne nie narzekam. Jak wrzucam wstekę to nie muszę stopem się wspomagać W lusterkach wszystko dobrze widać
Witam podepnę się pod temat
U mnie światło wsteczne raz działa a raz nie, wymieniłem czujnik myśląc, że jest winny lecz problem pozostał..
Co może być tego przyczyna?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum