Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
WITAM PIERWSZY RAZ JESTEM NA TYM FORUM ALE DO RZECZY MAM PROBLEM, PONIEWAŻ KONTROLKA OD ŚWIEC ŻAROWYCH DŁUGO SIĘ ŚWIECI NA ZIMNYM JAK I NA CIEPŁYM SILNIKU Z TEGO CO WIEM TO NA CIEPŁYM POWINNA SIĘ PALIĆ KRÓTKO,MOŻE TO MODUŁ ,PRZEKAZNIK ŚWIEC ŻAROWYCH POMÓŻCIE POZDRAWIAM
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 16, 2013 20:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kontrolka grzania swiec nie jest rzewistym czasem grzania swiec, ani tez nie jest sterowana zadnym przekaznikiem. o dlugosci swiecenia kontrolki decyduje komputer, jesli daje Tobie taki dlugi sygnal to moze otrzymuje bledne informacje z jakiegos czujnika
jesli daje Tobie taki dlugi sygnal to moze otrzymuje bledne informacje z jakiegos czujnika
a dokładnie z czujnika temperatury cieczy
jak go się odepnie to kontrolka świec pali się bardzo długo, nie pamiętam czy w ogóle gaśnie, kiedyś odpinałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum