Wysłany: Sro Paź 19, 2011 19:04 [R25] Dioda pomiędzy zegarami i tylna wycieraczka
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Chciała zapytać od czego jest ta czerwona dioda zaznaczona czerwonym kółeczkiem na zdjęciu. Ponieważ zaczyna migać po zamknięciu samochodu z pilota ale również jak samochód zostanie otwarty pilotem to po paru minutach także zaczyna migać.
Pytając o wycieraczkę tylnej szyby, pytam czy jak u was ta wycieraczka zbiera wodę, ponieważ u mnie moja nie zbiera wszystkiego dokładnie a mianowicie pozostawia wszystko centralnie na środku szyby, a zwłaszcza przeszkadza to w okresie zimowym ponieważ kiedy pada śnieg wycieraczka nie zbiera go i kiedy patrzę w lusterko to prawie nic nie widać.
Bardo proszę o pomoc a zwłaszcza w kwestii tylnej wycieraczki.
Ostatnio zmieniony przez szoso Czw Paź 20, 2011 10:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 19, 2011 19:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wymiana wycieraczki w takiej sytuacji często nic nie daje wiem, bo sama wymieniłam wczoraj tylną wycieraczkę i nic to samo, zostaje jajo na środku szyby
chciałabym się dowiedzieć jak skrócić sprężynę bo wycieraczka nie przylega mi zbytnio do szyby
chciałabym się dowiedzieć jak skrócić sprężynę bo wycieraczka nie przylega mi zbytnio do szyby
Takie przycięcie nie jest łatwe. Ja bym szybciej poszukałem krótszej sprężyny, albo lekko zgiął całe ramię wycieraczki, aby bardziej przylegała do szyby.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum