Wysłany: Sob Sty 19, 2013 13:47 [R200] ubytek płynu
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
Witam mam problem ubywa mi płyn chłodniczy . Przed wymiana też mi ubywał płyn (cały zbiornik przez 1 dzien) i była to wina chłodnicy . Teraz wymieniłem chłodnice , Uszczelkę pod głowica (bo był wyciek ) uszczelki korektora ssącego i wydechowego i było dobrze wszystko (miałem tylko wymienić obejme od węża przy chłodnicy na dole bo lekko kapało tak przez miesiac zbiornik ) teraz mam taki sam prbolem ubywa mi płyn i nie wiem czy to winatej obejmy jezeli tak to dlaczego teraz takszybko ubywa płyn .Sprawdzałem ojej nie mam mleka . Pomocy
Ostatnio zmieniony przez szoso Sob Sty 19, 2013 13:56, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 19, 2013 13:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A planowałeś głowicę przed wymiana uszczelki? Może jest krzywa i płyn idzie do oleju, albo na cylindry? Nie kopci na biało? Sprawdziłeś nagrzewnice? A możne padły uszczelniacze na tulejach?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum