Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1999
Mam pewien problem - otóż wczoraj po zjechaniu z podnośnika zablokował się prawy tylny amortyzator - tzn nie idzie w ogóle ugiąć samochodu z tamtej strony a podczas jazdy strasznie sztywno jest.
Ma może ktoś jakieś sprawdzone porady jak ten problem wyeliminować, czy przejdzie samo jak trochę postoi, czy może muszę wymienić amortyzator?
Pozdro
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 13, 2014 06:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wymieniaj i to szybko jeżeli nie chcesz mieć kręgosłupa złamanego. Ja z takim amorkiem jeździłem ok 6 dni zanim przyszły nowe i je wymieniłem i powiem Ci, że masakra była z dnia na dzień a do tego jeszcze mi się obniżył i nie mogłem wjechać autem do garażu. Sama wymiana amorków to czysta przyjemność i ok 40 min roboty. Powodzenia.
link do mojego filmiku z amorkiem http://www.youtube.com/watch?v=W4jyUXuVwIQ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum