Wysłany: Czw Sty 24, 2013 21:47 prosba o ocene R220 coupe turbo
czy ktos go juz moze ogladał? http://allegro.pl/show_item.php?item=2953771488
z tego co rozmawialem z gosciem to jest do zrobienia ta panewka. czyli najlepiej chyba slupek do wymiany. można gdzies w PL dostac taki slupek do turbo w jakims ciekawym stanie ?
silniki od R800/600 turbo maja inne slupki ?
wogole warto sie w to ladowac ? oprocz panewki mowil o przypchanych wtryskiwaczach benzyny i zepsutej lewej zewnetrznej klamce w drzwiach.
ile mniej wiecej kosztowaloby zrobienie dołu w tym aucie ? w 1,5k sie zmieszcze zeby kupic slupek
zna ktos to auto ? troche sie motam bo nie wiem co mam robic. czy zosawic swojego i go troche doinwestowac.. troche kusi mnie to 200KM bo to moje 120 juz mi sie troche znudzilo
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 24, 2013 21:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Sty 24, 2013 23:32
Jak wiesz, że masz zdrową budę to może lepiej będzie wsadzić silnik do Twojej niż kupować inne auto? Cały swap w granicy 2500 + robota
imho cena 5.500 za to auto jest zbyt duza. Ja dałem za swojego mniej i musiałem tylko zrobić uszczelkę pod głowicą. Co jest zdecydowanie mniejszym kosztem niż wymiana słupka.
_________________ Rover 220XW Coupe 2.0 TURBO - 206KM/313Nm 0.88bar T25
ale to i tak na swapa lepiej byloby kupic cale auto, najlepiej zeyby bylo bite z tylu juz mi gosciu spuscil na 5tys a gadalem z nim tylko mailowo. moze w niedziele podjade go obejrzec i dowiem sie o cene.
nie, dzisiaj mial przyjechac gosciu ogladac tego mojego, rozmyslil sie i w sumie nie mialem po co jechac ogladac tamtego, bo trzech takih samych samochodów nie potrzebuje...
w sumie temat mozna zamknąć. jak cos to raczej bede szukal jakiegos niemca i bede przekladal silnik, ale to na spokojnie jak znajde jakas okazje a jak nie to dalej bede jezdzil moim 1,6
dzieki za zainteresowanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum