Wysłany: Pon Sty 28, 2013 13:59 [Rover 45 diesel] chłodnica wody i klimy
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam Panowie. Mam rozbitego Roverka tzn do wymiany chłodnica wody , klimy. Czy dam rade to sam wymienić ??Trzeba jakos odpowietrzać , montaż/demontaż jak to wyglada? Prosze Panowie o pomoc.
[ Dodano: Pon Sty 28, 2013 13:59 ]
Pomoże ktoś?
Ostatnio zmieniony przez Adrian Sro Sty 30, 2013 10:24, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 28, 2013 13:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tez ja znalazłem bardziej mi zalezy na opini chłodnic:P ps dzieki:)
[ Dodano: Sro Sty 30, 2013 10:51 ]
dzis albo jutro biore sie za rozkrecenie tzn od gory juz przygotowałem musze sie połozyć pod samochód i zdjąc osłone bo od dołu trzyma weżyk jakis gruby ...
do Rovera 45 idzie chłodnica bez tych otworów na czujniki, które są w Roverze 400 (link adamsky-ego)
http://allegro.pl/chlodni...2960073726.html
po co brać z otworami i później szukać zaślepek
Panowie po wyciagnieciu chłodnicy i sprawdzeniu szczelnosci ,wniosek taki ze niestety przepuszcza w tym miejscu co wskazałem na zdjeciu a mianowicie tam gdzie łaczy sie z chłodnica intercoolera pytanie czy da sie to jakoś skleić czy juz nowa trzeba?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum