Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
wszędzie na allegro czy w sklepach są podziały na kompletne sprzęgła do silników diesla i benzyny, zazwyczaj podzielone sa na grupy:
diesel 2.0
benzyna 2.0 v6 i 2,5
benzyna 1.8
czasami widać kombinacje że 1.8 jest razem z 2.0 lub nie ma 2.5 wpisanego do 2.0 benzyny,
z tego co zaobserwowałem to są różnice w sprzęgle lub ich nie ma... otóż ostatnio przy dwóch rozebranych autach, jeden 2.0 diesel drugi 2.0 benzyna ściągnąłem stare sprzęgła jeszcze oryginalne z AP i za równo na samej tarczy jak i docisku oznaczenia były dokładnie takie same...
jakie macie własne odczucia co do samych sprzęgieł, gdzie są różnice ? rozmawiałem z paroma osobami i słyszałem różne wersje
_________________ Pamparampam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 20:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum