Witam, otóż na aledrogo pojawiła się ot taka aukcja: http://allegro.pl/chiptun...3039386699.html
Czy ktoś z szanownych kolegów miał już z takim czymś doczynienia? Proszę o opinie czy jest to warte swojej ceny???
Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 18, 2013 22:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To jest tak głupie, że aż szkoda gadac. To nie jest nic warte. Jeśli cos jest do wszystkiego, to jest do niczego. Bez regulacji komputerowej pod konkretny pojazd, nie osiągnie się zbyt wiele.
Brt, czytałem już kiedyś ten temat i skoro mowa o tym, to mam pytanie: jak ci to działa po tylu latach? albo przez jaki czas to używałeś bo widzę, że SDi juz nie masz?
Brt, czytałem już kiedyś ten temat i skoro mowa o tym, to mam pytanie: jak ci to działa po tylu latach? albo przez jaki czas to używałeś bo widzę, że SDi juz nie masz?
podepnę się:
to raczej używasz selektywnie w momencie kiedy potrzebujesz, np. przy wyprzedzaniu zatwardziałych zawodników itp. nie jest to zbyt zdrowe do jazdy non stop, chip choć nieporównywalnie droższy różni się od "PowerBatona" w wielu względach, tutaj mamy tylko takie małe "przekłamanie dawki". Jeśli nie potrzebujesz cudów, lub nie chcesz zbędnie wydawać pieniędzy to warto taką puszkę montować, różnica z włączonym/wyłączonym jest wyczuwalna od razu, wiec działa
Panowie,
O magicznych pudełkach sprzedawanych ma portalach aukcyjnych, dodających koni i niutonów są już tematy na Forum. Proszę korzystać z tych tematów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum