Wysłany: Nie Sty 27, 2013 19:14 [ALL] Podłokietnik z ebay.
Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam, mam pytanko. Szukam podłokietnika do R25 już sporo czasu.. Nigdzie nie mogę znaleźć. Jest ktoś na forum kto potrafi zamówić podłokietnik z ebaya ? i jak to sie kształtuje cenowo ? Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 27, 2013 19:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 27 razy Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 562 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: Pią Lut 01, 2013 17:23
Jakiego podłokietnika szukasz ? bo jeśli oryginalnego to taki nie istnieje Możesz znaleźć na forum opis jak wrzucić od R200 starszego typu bądź kupić uniwersalny na allegro.
Szukaj hondy concerto, bo tam taki sam podłokietnik montowano.
W Concerto to też była rzadkość.
Forumową giełdę przejrzałeś
Markzo ma do sprzedania http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=78351 tyle że drogo.
Skontaktuj się z kolegą manius_21, on ma Coupe na części do sprzedania i jak kupowałem miesiąc temu od niego graty do swojej Coupe'tki to miał jeszcze podłokietnik. Ceny miał przystępne, więc może w dobrej cenie dostaniesz.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Zadzwoniłem do tych wszystkich których mi podałeś, niestety sprzedane. Ten z Otomoto jakiś niezdecydowany, nie szło sie z nim dogadać sam nie wie czy go ma, w jakim stanie i nie ma na to czasu. Powiedział, że jak coś to mam mu wysłać smsa, żę potrzebuje 'łokietnik' i on poszuka jak będzie miał czas
Dzwoniłem 3 tygodnie temu, zarezerwowałem podłokietnik i czekałem na zdjęcia. Mijał dzień, dwa, tydzień dzwonie po czym mówi, że ma 'dym' i nie może posłać. Czekam dalej ( w międzyczasie odpuściłem inny podłokietnik bo umówiłem sie z tym gościem ) przypominałem mu w miare możliwości o zdjęciach po czym mijają 3 tygodnie i mówi, że podłokietnik jest sprzedany. Frajer i tyle co mam do powiedzenia, powiedziałbym mu to prosto w oczy ale gość jest za daleko, nic nie mogę zrobić. Chciałem ostrzeć, pozdro
Też miałem z nim do czynienia i potwierdzam Twoją opinię o nim. Mnie też zwodził przez 2 tyg. w sprawie części. Nie przyjemny gość już w gadce przez telefon.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Teraz przeglądałem aukcje w archiwum i okazało się, że wystawił aukcje 15 lutego (mówiąc mi, że zdjęć nie ma, a na aukcji były) podłokietnik za 100 zł (przez telefon było 50zł) i po prostu go sprzedał nie informując mnie. No ale trudno, szukam dalej
http://otomoto.pl/rover-2...-C27687123.html
odnośnie tego sprzedawcy to UWAGA NANIEGO
tez dzwoniłem o podłokietnik mówił że ma za50 zł ale zniszczony bo tego juz sprzedał za chwile mówił że nie ma czasu na głupoty bo teraz robi jakies auto i nie ma czasu na głupoty. I Ogólnie przeprowadziłem z nim rozmowe na temat aut i powiem jedno BAJKOPISARZ nie z tej Ziemi Uważajcie na gościa
Sorry, że tak późno. Firq też do niego dzwoniłem, powiedział, że ma 'łokietnik' za 50 zł ale nie ma czasu bo on składa silniki i nie wie kiedy mi może jakieś zdjęcia zrobić Więc lepiej niech nie wystawia nic skoro ma takie podejście do sprawy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum