Wysłany: Pon Mar 11, 2013 21:15 [R25,200] Włączniki
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam. Mam pytanie ponieważ te włączniki które zaznaczyłem na zdjęciu mi nie świecą, mam pytanie jak to w ogóle działa ? żarówka w środku i tylko kostka do tego ? raz mi sie tylko oświeciło na pomarańczowo przeciwmgielne i tyle, więc myśle, że coś nie ma styku, gdzie szukać, co z tym robić ? ew. jakie tam są żarówki ?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 11, 2013 21:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
są tam żarówki. Od podświetlenia jest inna i od kontrolki włączenia. Od podświetlenia ma pomarańczowy kapturek, a reszta zależy od kontrolki.
Żarówka to chyba miała nazwę R3 mini, ale nie jestem pewien. Wyjmij idź do elektronicznego i pokaż
Wysuń delikatnie przycisk, tak aby on trochę wyszedł i tam od spodu masz 2 żaróweczki w gniazdach które zanosisz do elektrycznego i kupujesz <mogą byc bezbarwne kolor jest w przycisku>
Sprzedawca da ci takie małe żaróweczka które obkręcasz według wzoru na oryginalnym gnieździe , zakładasz i świeci
Koszt takiej żaróweczki ok 1zł
Co do niełączenia to styki tez można sprawdzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum