Wysłany: Sob Mar 08, 2014 14:56 [R620Ti] W jaki kolor pomalować ?
Siemanko
Z racji, że u mnie lakier na aucie ma dziwne kreski pod słońce (jakby nie udane polerowanie, tylko głębsze ryski) a teściu lakiernik chce prysnąć Roverka..
I teraz myślę i nie wiem w jaki kolor..
1. Ori srebrny bezpłuciowy lakier
2. White Gold (czyli zmiana odcienia w sumie a kolor już bardziej rozwojowy)
Chyba, że macie jeszcze jakiś ciekawy pomysł na lakier ?
Ogólnie auto ma mieć konkretny kolor a nie np. granatowy bo to ni niebieski ni czarny..
Lakier nie musi być Roverowski tylko jakbyście przy okazji propozycji mogli dorzucić zdjęcie na aucie.. Np. różowy z vectry to taka vectre w różowym dla zobrazowania
Jestem na dobrej drodze .. turbo już się odblokowało..
Teraz jest u mnie narzeczona więc nie bede grzebać przy garrecie ale już finisz i chciałbym ruszyć z autem..
W tygodniu zamawiam na pewno przelotowy zamiast kata.. może końcówke turboworksa .. filtry oleje nowe.. i chciałbym przełożyć wnętrze na beżowe a jak już go będę rozbierał to od razu oddałbym go do psiknięcia
Z doświadczenia powiem Ci żebyś ogarną najpierw jedno czyli mechanikę i całą resztę. Wnętrze możesz zostawić na deser bo to mało roboty a do malowania dobrze zdemontować.
Łatwo przy jakimś grzebaniu porysować lakier a szkoda zrobić coś takiego na świeżym lakierze.
Ja bym szedł albo w czarny albo w biały (alpine white). Tylko czy taki czy taki kolor to musi być dobra fela i dopasowane zawieszenie.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
tzn.. mechanicznie on ma 2 rzeczy .. turbo i przegub wewnętrzny ...
no i abs ale to pewnie pierdoła jakaś...
A wnętrze musze ogarnąć jak najszybciej bo 620Si idzie na złom (chyba, że ktoś chce kupić za grosze go (cena za silnik i skrzynie ~ 1000zł wraz z budą .. może mniej)
========================================================
A co do białego też o tym myślałem ale biały troche zwykły mi się wydaje.. (ale myślę też jeszcze nad nim)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum