Wysłany: Wto Mar 12, 2013 11:29 [r214sei] Zgasła tablica zegarów i pozycyjne..
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1995
Koledzy, pojawił się kolejny conajmniej dziwny problem. Otóż wracałem sobie z pracy wczoraj, już generalnie ok 120km przejechałem po naprawie i jadąc pomaleńku 20km/h przez remontowaną ulicę zgasła mi deska rozdzielcza, podświetlenie zegarów, pokręteł, schowka.. Świeci się tylko zegarek. Podjechałem do znajomego zapytać czy mam światła z tyłu i ponoć świeciła się pozycja od pasażera, przód wcale. Zabraliśmy się profilaktycznie za sprawdzenie żarówek w pozycyjnych, spalona była jedna, pozostałe ok.. I nie świeci się już żadna pozycja, ani z przodu ani z tyłu. Deska dalej ciemna. Kontrolki (abs, ręczny, kierunek) działają normalnie, zegary same w sobie też, ale podświetlenia nie ma żadnego na desce. Ktoś się z tym spotkał już? Bezpieczniki sprawdziłem, są w porządku..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum