nie, nie ma ich na otomoto, dodoalem tylko link do strony zeby mi zaakceptowalo posta, ich nie ma nigdzie, facet sciaga z holandii i wyslal mi zdjecia aut na maila i tyle, dlatgeo chcialem spytac co mi podpowiecie
ten na pierwszym zdjeciu to czarny 2002 rok, 209 tys przegiegu 2.0 benzyna a pozostale zdjecia to temn z przebiegiem gwarantowanym 135 tys 1.8 benzynka
[ Dodano: Wto Mar 12, 2013 19:06 ]
kolejne fotki tego czarnego z silnikiem 2.0 benz , co onim sadzicie? 2002 rok 209tys
chodzi mi o to jakie silniki polecacie, akie sa z zasady najmniej awaryjne, zy benzyniaki czy diesle, czy v6 sa awarayjne czy sie ich nie obawiac, wiem ze v6 maja drozsza naprawe jesli juz cos sie stanie. jak z ekonomia jazdy poszczegolnych silnikow. szczerze to chyba wybiore benzyne 1.8 lub 2.0 v6 co sadzicie o takim wyborze. jezdze srednio tylko okolo 8 tys rocznie wiec bardzo malo to tez trzeba wziac pod uwage.prosze o rady. acha no i czy przebieg 209 tys na silnik benzyne 2.0 v6 to duzo ?
[ Dodano: Pon Mar 18, 2013 13:29 ]
zakupiony, rover 75 2002 r. 2.0 benzyna v6 150 km. Przebieg 209 tys. Rozrzad zrobiony przy 130 tys. wedlug wlasciciela holenderskiego kolejny rpzrzad zrobic trzeba w 2-14 roku lub przy 260 tys, co sadzicie o takim podejsciu do sprawy? czy juz zmikeniac rozrzad? no i kolejne [ytanie, wymieniac olej, wszystkie filtry itd? i czy polecacie zmiane na lpg? skrzynie mam manualna, jesli chodzi o jazde top zrobilem nim 200 km a zatankowalem 23 litry i jeszzce jest 1/6baku wiec tak licze ze spalil okolo 8-9 litrow a jezdze po miescie to chyba dosc normalny wynik, choc przyznam ze momentami go krece bo chce go poznac:-) Powiem jeszcze to: Pierwszy raz jezdze tym autem, przesiadlem sie z Fiata Uno:-) i musze przyznac ze jazda ROVEREM 75 TO POEZJA! oby tylko mi słuzył, dlatego potrzrbuje paryu rad od znajacych sie na fachu tutaj ludzi, pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum