Wysłany: Sro Mar 20, 2013 10:21 [R75] Jak zdemontować tylnią półkę (sedan) ???
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1999
Witam
Jak w temacie ... mam problem bo strasznie mi hałasuje tylna półka przez subwoofer, chciał bym jakoś ją wyciszyć ale nie wiem jak ją zdemontować, dodam że nie mam rozkładanej kanapy i tunelu do bagażnika . Nie chcę się szarpać i rozwalić, a może ktoś już to rozkładał i podpowie, z góry dzięki za odpowiedź i może jakieś foto.
_________________ Opel Astra F 1,4>Mercedes W202 C180>Ford Cougar 2,5V6>Mercedes W210 E280>
Rover 75 2,0V6
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 20, 2013 10:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kanapę masz rozkładaną. Tylko musisz włożyć dłoń między oparcie a siedzisko i znaleźć sznureczek. Musisz od tego zacząć, ponieważ inaczej półki nie wyciągnięsz. Jak juz kanapa będzie otwarta, to zobaczysz co trzeba ściągnąć, 15 minut roboty. Gorzej z włożenie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum