Wysłany: Nie Mar 24, 2013 10:46 [Honda Accord ] Uszczelnienie pompy wtryskowej.
Typ: TDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam. Muszę uszczelnić pompę wtryskową. Cieknie i raczej przez to wychodzi mi duże spalanie ok 10 litrów/ 100 km. Nie wiem, może wymaga jeszcze jakiejś specjalnej regeneracji. Chce zasięgnąć Waszej wiedzy i zapytać się o porządny zakład zajmujący się uszczelnianiem/regeneracją pomp wtryskowych VP37. Jestem z dolnego śląska. Czy gdzieś w mojej okolicy jest dobry warsztat ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 24, 2013 10:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Nie Mar 24, 2013 11:18
Ja tam bym proponował kupic druga (za ok 200zł juz kupisz i daja gwaracje rozruchaowa wiec nie powinno byc problemów) a twoja zostanie na ewent czesci jak cos bedzie potrzeba bedzie z czego przerzucac (poprostu wybór miejszego zła )
Ostatnio zmieniony przez kadzaf Nie Mar 24, 2013 14:10, w całości zmieniany 1 raz
Ten z Woźnik kuszący odnośnie ceny oraz tego jak mówisz, że jest najlepszy. Jednak trochę daleko od mojego miejsca zamieszkania. Czekam dalej na jakieś propozycje warsztatów z Dolnego Śląska.
Witam ponownie
Wybrałem warsztat w Legnicy, ul. Ścinawska 5, "Auto - Tech"
Pompa uszczelniona, ustawiona, działa, nie cieknie, odpala od pyknięcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum