Wysłany: Sob Mar 30, 2013 19:04 [R220 SDi] problem z plastikami w środku i zderzakiem
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam. Po drobnych poprawkach mechanicznych pora na poprawę wyglądu, mianowicie mam problem z odstającymi plastikami, odstaje wszystko, boczki z tyłu pod szybą (jest to rover 3D), podsufitka, i wszystkie plastiki jakie tylko są, co mogę z tym zrobić? Szukałem na forum ale nigdzie nie ma konkretów, podejrzewam pozrywane mocowania, jak mogę to poprawić? Bo strasznie razi w oczy podobnie odstaje zderzak przedni, jest duża przerwa pomiędzy klapą a plastikowym grilem, nie mam koncepcji na poprawę tego, może ktoś z was już się tym bawił
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 30, 2013 19:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Boczki masz na spinkach pewnie część pourywana polecam podkleić też w miejscach styku plastiku z karoserią uszczelki uniwersalne do okien to i nie będą skrzypieć . Napisz na pw co dokładni odstaje to Ci opisze co zrobić szkoda zasmiecac forum .
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum