Raz że nie wiadomo co to za kolor http://forum.roverki.eu/v...p=524165#524165 ja co najmniej jeszcze dwa podobne widzę , dwa to może być ten sam kolor ale auto mogło być różnie chowane lub nowszy/starszy rocznik i też może sie deczko odcień różnić, a trzy i tak do malowania i tak , daj sobie spokój bo wątpię że znajdziesz coś w dobrym stanie i jeszcze pod kolor więc lepiej i znajdź coś taniego niepogniecionego a resztę na dobrego lakiernika bo naprawdę niektórzy potrafią zdziałać cuda no tylko że kosztują dość sporo ale to tylko błotnik
Witam,
nie będę zakładał nowego tematu więc prosił bym o pomoc.
Orientujecie się może jaki jest kod lub nazwa farby którą został pomalowany mój rover? Potrzeba mi aby zrobić jedną malutką zaprawkę, bo u mnie w mieszalni sprzedają w takich opakowaniach jak lakier do paznokci. Dokładnie chodzi o wnękę tylnej klapy, bo lekko tablica powycierała lakier i zaczęła się ruda wielkości 3mm pojawiać, więc wolę załatwić to wczesniej.
Nie mam terazauta, ani nie będę miał go do jutra, a kod potrzeba mi na jutro na godzinę 7.
Nie posiadam teraz autka, a mieszalnia jest kawałek ode mnie i jadę tam jutro ze znajomym rano o 8 więc chciałem przy okazji kupic ten lakier na zaprawki. Dzięki za link, to kolor z minuty 1:09. Myślę że jeszcze jakoś znajdę na internecie kod tego koloru.
[ Dodano: Wto Kwi 09, 2013 18:32 ]
Niestety, do roverów nie mają lakierów. Dobralismy identyczny, ten sam odcień, gołym okiem nawet z bliska nie idzie różnicy wyłapać. Podaję ewentualnie dla przyszłych "lakierników" kod koloru dobranego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum