Wysłany: Nie Kwi 07, 2013 11:54 Warszawa Bemowo 7 kwietnia 2013
siema, siema,
kto dziś będzie?
ja mógłbym podjechać bo akurat będę w okolicy po 20tej.
p.s. Żaba, może chcesz odegrać flaszkę (której honorowo nie kupiłeś), mam furę z 89 roku, która ma silnik mniejszy niż w clio i prędkość maks. poniżej 160 km/h, może chociaż teraz dasz radę?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 07, 2013 11:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Marecki, coś mi popsułeś, bo świeci się kontrolka poduszek powietrznych..
Nic na ten temat nie wiem, bo w tym temacie nie działałem
Myślę, że przez zabawę siedzeniami i siadanie na pasażera fotelu mogła się poruszyć kostka. Weź łapę włóż pod siedzenia, popraw kabelki i odpal... powinna zniknąć.
Nie wiem jak to możliwe, że zamiast prędkościomierza włączyłem Ci obecność kluczyka w stacyjce Może ja też muszę już okulary nosić
Poprawi się następnym razem.
Język masz okej?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Myślę, że przez zabawę siedzeniami i siadanie na pasażera fotelu mogła się poruszyć kostka. Weź łapę włóż pod siedzenia, popraw kabelki i odpal... powinna zniknąć.
tak właśnie zrobiłem, zniknęła kontrolka, git.
MaReK napisał/a:
Nie wiem jak to możliwe, że zamiast prędkościomierza włączyłem Ci obecność kluczyka w stacyjce Może ja też muszę już okulary nosić
starość nie radość
MaReK napisał/a:
Język masz okej?
tak, english w czystym wydaniu
MaReK napisał/a:
Poprawi się następnym razem.
spoko, z tym, że w najbliższą niedzielę jeśli będę to na krótko (gonię do pracy na 22...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum