Wysłany: Sob Kwi 20, 2013 08:41 21.04.2013 Warszawa-Bemowo
Pewnie spot będzie, a jest już ciepło to i ja się pojawię.
Mam propozycję byłem w Italy i przywiozłem trochę winka. Wszystkich nie prowadzących zapraszam na degustację( proszę zabrać kieliszki )
Dużo nie będzie ale ze cztery butelki wytrawnego winka się znajdą
PS. Będę po 19.00
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 20, 2013 08:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to chyba nie przyjadę, odstraszyło mnie ciasto.. nie no śmieję się chyba nie dam rady, a do której mniej więcej taki spot trwa? bo mam małe zamieszanie w domu i nie wiem czy się wyrobię a ciasto postawię, jak nie dziś to w następnym terminie
ps dziś widziałem fajne czarne MG ZS przy parku olszyna na ul gąbińskiej zaraz koło biedronki, lekko podgrzebane mile czyżby to był maniaq?
My niestety nie dalismy rady. Moglismy byc kolo 23 to stwierdzilismy ze pozno juz troche
Sroda moze byc jak najbardziej. W sobote bylem oblookac kilka lokacji w godzinach nocnych i niestety w biurowcowym zaglebiu przy Woloskiej wszystko szlabanami poobstawiane a w strozowkach pusto. Ale jedno 2 miejsca sie znalazlo nie zastawiona szlabanami i z fajnym swiatlem.
W okolice Basenu Narodowego tez nie udalo sie wjechac, bo przygotowania do maratonu trwaly.
Za to wczoraj bylismy w miasteczku wilanow i tam tez powinno sie znalezc pare fajnych lokalizacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum