Wysłany: Czw Maj 09, 2013 10:21 [R75] Czy te same głośniki w wersji Harmony i Symphony ?
Witam, chcę kupić Rover 75. Z tego co wiem to radyjko Harmony ma małą moc więc jeśli takie kupię to zmienię je na silniejsze. Tylko nie wiem czy głośniki też muszę zmieniać, bo może głośniki w wersji Harmony i Symphony są te same czyli takie które dzwigają moc Symphony? Wtedy kupując auto wymieniłbym tylko harmony na coś nieoryg. zostawiając głośniki. Dzięki za odp.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 09, 2013 10:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Czw Maj 09, 2013 13:54 ]
aha w harmony nie ma wszystkich głośników tweetery bodaj tylko w przednich drzwiach są ale i tego nie jestem pewien
[ Dodano: Czw Maj 09, 2013 13:56 ]
upewniłem się wysoko-tonowe są tylko z przodu
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Czw Maj 09, 2013 16:14
paranoik, 01r. Tak jak w profilu Nie wiem, wydaje mi się, że oryginalne, bo wtyczki były normalne, jak go zmieniałem, żadnych modułów w bagażniku itd Miałem, bo teraz mam stacje multi i przebudowane audio
Cześć, mam od wczoraj Roverka 75 i już go uwielbiam. Co do tematu, jest radio Harmony, 8 głośników, jakość dźwięku dobra, wcale nie gra cicho, narazie nie myślę o zmianie radia
Jakość dobra, ale nie bardzo dobra. Siedziałem w autach z dużo gorszym audio. Narazie pocieszę się trochę oryginalnym panelem, bo ładniej wygląda niż przeróbka i jak się znudzi to zmienię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum