Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam. Nadszedł czas wymiany tarcz hamulcowych. Znalazlem na alledrogo takie cos : http://allegro.pl/tarcza-...3144276151.html i tu pytanie czy napewno podejda. Tarcze mam pelne nie wentylowane i czy klocki ktore wymienialem nie dawno beda dobrze wspolgrac z tymi tarczami a i czy one nie sa zbyt tanie jak na brembo ?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 22:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wszytsko jest mozliwe. A tak na serie nie wiem czy zauważyłeś ze cena jest za sztukę.Ogólnie na forum nie polecali tarcz brembo. Może poszukaj lepiej coś z ATE bądź z TRW.
brembo od kilku lat produkują w Polsce, w Katowicach - nie ujmując produktom Made in Poland, to brembo od tamtego czasu ma bardzooo różne opinie... ja bym tego unikał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum