Wysłany: Pon Sie 12, 2013 13:45 [620 Ti]Skrzynka pod wykładzina pasażera
Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Mam pytanie Do czego służy skrzynka która znajduje sie pod wykladzina pasażera mam dwie jedna wygląda na seryjną lecz druga jest pokombinowana i nie wiem do czego słuzy. są tam tez bezpieczniki jeden z kablów do skrzynki jest rozdzielony i wyprowadzony jest przewód do przełącznika i 2 do masy z przełacznika po drodze jest żarówka która nie swieci a jest dobra. Do czego to słuzy? nie wiem czy to jest uszkodzone czy nie ale podczas jazdy nic sie nie dzieje .Dodam że jest na niej naklejka TRW mała ale bez żadnego napisu
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 12, 2013 13:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Są to główne przekaźniki sterujące. Sterują najważniejszymi elementami auta jak pompa paliwa, rozrusznik poprzez podawane sygnały z MEMS. Jak wszystko działa nie ruszaj tego.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum