Wysłany: Sro Maj 08, 2013 07:10 [Freelander] klimatyzacja nie chłodzi
Typ: TD4 Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
mam problem z klimą...
czynnik jest, szczelna jest, załącza bez problemu, rurki od klimy - tak jak powinno być, filtr kabinowy wymieniony ale...nie chłodzi tak jak powinno, jest owszem zimne powietrze, ale nie na tyle odczuwalne żeby było czuć włączoną klimę, w porównaniu do mojego poprzedniego Volvo to tak jakby klimy nie było
pomożecie?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 08, 2013 07:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
win32 [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 08, 2013 08:56
Albo wszystko jest w porządku... i jest to sugestia po Volvo...
Zarówno Klima jak i ogrzewanie to nie jest mocna strona tych aut
czynnik jest OK wczoraj byłam wszystko jest sprawdzone kolega od klimy też podejrzewał sprężarkę, bo jest trochę jakby za niskie ciśnienie(tak mu aparat pokazał) a czy ew. sprężarkę to używaną czy jakąś regenerowaną się kupuje ?
kolega od klimy też podejrzewał sprężarkę, bo jest trochę jakby za niskie ciśnienie(tak mu aparat pokazał) a czy ew. sprężarkę to używaną czy jakąś regenerowaną się kupuje ?
Jak bym mojego klimatyka słyszał. Ja będę kupował do siedem-piątki używkę ale ja mało jeżdżę tym autem i dlatego, inaczej szukał bym mechanika co mi zregeneruje lub kupił regenerowaną
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum