Wysłany: Nie Maj 12, 2013 10:48 [R75] woda w dzwiach
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam
Mam mały a zarazem duży problem gdzie może lać sie woda do dzwi kierowcy kurcze nie widze ścieżki którędy by sie lała woda.Zdjołem tapicerke i na dole małe bajorko zalewa mi projektorek
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 12, 2013 10:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tapicerka jest sucha woda stoi na dole w dzwiach.Jakby tam stała woda to dzwi już są dawno zgnite w pozostałych dzwiach suchutko.
A te odpływy gdzie są ? bo ja nic takiego nie widze
_________________ --------------------------------------------------------------------
Te odpływy były zatkane udrożniłem i jest ok.
Dzięki za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum