Wysłany: Pon Maj 13, 2013 20:34 R 25 2.0 iTD proszę o ocenę
Witam ponownie, nie wiem czy powinienem edytować swój poprzedni post czy też założyć nowy, ale wybrałem to drugie. Znalazłem dwa ogłoszenia o których ocenę chciałbym was prosić. Ceny aut za jakimi się rozglądam oscylują w granicach 4000-5000 ponieważ takimi środkami obecnie dysponuję po sprzedaży poprzedniego, nie wiem natomiast czy na r 25 to nie za mało, aczkolwiek strasznie mi się podoba...
http://tablica.pl/oferta/...html#14c43fa9fa
hehe tez mialem taka sytuacje mialem mazde mx6 potem 5500zl na r25 i co udalo sie znalesc r25 2.0 IDT za 5400zł do tej pory chyba już wpakowałem z 4500zł sam sobie odpowiedz czy oplaca sie kupowac tanie auta
Co do pierszego to był na sprzedaz jak ja szukalem auta czyli 10msc temu wiec jak przez tyle czasu sie nie sprzedal to pewnie jakaś mina albo ktoś go kupił i juz sie pozbywa.
drugi zle nie wyglada ale slabe zdjecia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum